Casa Capell inaugura una exposición sobre el aigua en Mataró

29/04/2011
Es duran a terme un cicle de conferències i projeccions, a més d’una exposició temporal dedicada a la relació de Mataró amb l’aigua

Aigües de Mataró, juntament amb el servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Mataró, inaugura aquest mes de maig una exposició dedicada a l'aigua a Mataró. Es tracta d'una visita dividida en 4 blocs: l'aigua al món, la història de l'aigua a Mataró, la gestió i la projecció de l'aigua a Mataró, que recull els principals objectius per als propers 15 anys a la ciutat.

Per últim, l'exposició convida als visitants a plasmar les sensacions que els hi provoca l'aigua en general.

Casa Capell
La Casa Capell és un equipament municipal situa al Parc Central de Mataró que, sota l’aparença d’un habitatge comú, busca mostrar a tothom certs aspectes que tenim a l’abast per encaminar-nos cap a un desenvolupament sostenible.

Activitats paral·leles
La Casa Capell proposa diverses activitats al llarg del trimestre relacionades amb l’aigua:

  • 28 d’abril de 2011 (19 hores). ”Les sequeres històriques a Catalunya i les solucions aplicades”, José Miguel Diéguez Garcia, director de l’Àrea d’Abastament de l’Agència Catalana de l’Aigua.
  • 12 de maig de 2011 (10 hores). “Exercim l’ofici amb sostenibilitat: l’aigua com a recurs pedagògic”, acció formativa amb Heloise Buckland, editoria de la revista Educació i Sostenibilitat.
  • 26 de maig de 2011 (19 hores). Projecció del film “Només una aigua”
  • 9 de juny de 2011 (19 hores). “La gestió pública de l’aigua, democratitzant espais de la nostra vida”, de Jaume Delclòs, enginyer industrial d’Enginyers sense fronteres.
  • 16 de juny de 2011 (10 hores). Acció formativa “Exercim l’oficia amb sostenibilitat: l’estalvi d’aigua Als nostres edificis”, amb Amalia Fuentes, enginyera tècnica d’obres públiques.
  • 30 de juny de 2011 (19 hores). Projecció del documental “A través de l’aigua...la vida!”